2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİLGİLENDİRME

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı anaokulları için Eylül ilk hafta uyum haftası kapsamında başlayacaktır.Öğretmenlerimizin belirleyeçeği gün ve saatte öğrencilerimiz arkadaşları ve sınıfı ile tanışacaktır.Ayrıca yıl içinde gerekli evraklar ve ihtiyaç listesi de o gün teslim edilecektir.Yeni eğitim dönemimiz de şubelelerimiz sabah grupları;3 yaş   (Hatice öğretmenimiz), 4 yaş (Ceyhan Öğretmenimiz ) ,5 yaş 2 şube  (İfaket ve Emine öğretmenimiz), öğlen grupları; (3 yaş  Şükriye öğretmenimiz),4 yaş (Kıymet öğretmenimiz) ve son olarak 5 yaş (Çiğdem öğretmenimiz) görev alacaktır. Tüm velilerimize kayıtlarımıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı sonsuz teşekkür ederiz..Miniklerimizi dört gözle bekliyor olaçağız onlarla geçireçeğimiz bol öğrenmeli ve bol eğlenceli bir yıl temenni ediyoruz...

18.08.2023 129