Elvan KAHRİMAN - Okul Müdürü

1979 Ordu doğumludur.Okul hayatına Akyazı İlkokulu ile başlamış devamında  Ordu Anadolu Öğretmen Lisesi olarak devam etmiş en son olarak  Marmara Ünüversitesi Okul Öncesi Eğitim Bölümü´nden mezun olarak tamamlamıştır.Mesleğine 2001 yılında  Rize Merkez Anaokulu´nda başlamış,tayinle 2006 yılında ilçemiz okulllarından Gökçeali Emir Yücel İlkokuluna atanmış 2008 yılından eş durumuyla atandığı halen görev yaptığı okulumuz  Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Anaokulunda devam etmektedir.2016 yılından bu yana Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.Evlidir,bir çocuk annesidir.Mesleğinin başından itibaren Okul Öncesi Eğitimin yaygınlaştırılması etkinliklerinde aktif rol almış,Okul Öncesi Eğitim Şenliği komisyonlarını yürütmüştür.

(454) 361 4288 Eposta